خدمات پست PDE
سلامت و زیبایی

هرآنچه که نیاز است در مورد مزوتراپی مو بدانید

مزوتراپی مو روش درمانی که برای جلوگیری از ریزش مو و همچنین رشد مجدد مو بسیار موثر است. در این مقاله هرآنچه که نیاز است در مورد مزوتراپی مو بدانیدگفته شده است. با مجله PDE همراه باشید.

مزوتراپی چیست؟

مزوتراپی به معنی وارد کردن گروهی از مواد فعال بیولوژیک با سوزن‌هایی بسیار ریز به داخل پوست است. این مواد می‌توانند شامل انواع ویتامین، دارو (مانند ماینوکسیدیل) یا فاکتورهای رشد (مانند فاکتورهای رشد انسولینی) باشند.

مزوتراپی نوعی روش درمانی تزریقی است که در تمام دنیا، کاربرد زیادی در درمان‌های زیبایی دارد. در واقع مزوتراپی استفاده از دوزهای کم دارو با تزریق‌های مکرر، برای جوانسازی و سفت شدن پوست و همچنین حذف چربی اضافی استفاده می کند.

میشل پیستور ، یک پزشک در فرانسه ، این تکنیک را در سال 1952 توسعه داد. این روش در ابتدا برای تسکین درد استفاده می شد. در سالهای پس از آن ، در ایالات متحده و دیگر نقاط جهان محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

مزوتراپی یک روش بدون درد و بدون نیاز به بی‌حسی است و با زندگی روزمره بیماران تداخلی ندارد. روش مزوتراپی بدون درد است و برای رویش مجدد مو تقویت مو و کاهش اثر دی هیدروتستسترون مورد استفاده قرار میگیرد.

مزوتراپی مو چیست؟

مزوتراپی مو یکی از روش‌های درمانی برای ریزش مو در مردان و زنان است. ریزش مو و کم پشتی مو جزو موارد رایج در زنان و مردان است که این ریزش مو به عواملی مثل تغییرات هورمونی, استرس, رژیم غذایی نامناسب, داروها و عوامل وراثتی برمی‌گردد.

با توجه به این که ریزش مو پیش رونده است پس برای جلوگیری از ریزش بیشتر موهای سر می‌توان روش مزوتراپی مو را انجام داد, که نیازی به جراحی ندارد.

مزوتراپی مو
مزوتراپی مو

با استفاده از روش مزوتراپی مو مقادیر کافی از دارو‌ها و مواد تقویت کننده‌ی رشد مو در محل ریشه‌ی مو تأمین می شود. در هیچ روش درمانی دیگری نمی توان اینگونه مواد مغذی را در محل و دقیقاً به مقدار کافی به ریشه مو رسانید.

در مزوتراپی، ترکیبی از مواد مختلف تقویتی به درون پوست تزریق می‌شود. این مواد شامل عصاره‌های گیاهی، داروهای مختلف، ویتامین‌ها، آنزیم‌ها، هورمون‌ها، فاکتورهای رشد و دیگر عواملی هستند که می‌توانند به درمان آلوپسی (ریزش مو یا طاسی) کمک کنند.

برخی از ویتامین ها و مواد معدنی و محرک های استفاده شده در مزوتراپی:

 دکسپانتنول (ویتامین B5)، بیوتین، ویتامین C، ویتامین A، مولتی ویتامین ها، ویتامین B5، ویتامین H (ویتامین B7)، کبالت، مس، گوگرد، منیزیم، گینکوبوبیلوبا، منوکسیدیل

باز کننده‌های عروقی: هپارین پریدیل و سیلیسیوم آلی Buflomedil، لیدوکائین

نسبت تزریق این ویتامین‌ها و آنزیم‌ها در افراد مختلف متفاوت است و بسته به شرایط هر فرد این تزریق صورت می‌گیرد. انجام مزوتراپی مو باعث تحریک و تقویت فولکول‌های مو می‌شوند, که در نتیجه باعث جلوگیری از ریزش و تقویت موهای شما می‌شود.

مزوتراپی مو برای چه کسانی موثراست؟

برای تمام کسانی که دچار ریزش مو و نازکی مو شده اند موثر است اما هرچه این کار در سنین قبل از 30 سالگی صورت بگیرد اثربخشی سریعتری دارد.

اما کسانی که سنین بیشتری دارن نیاز به مدت زمان بیشتری دارند تا اثرات آن را ببینند, پس باید برای رسیدن به نتیجه‌ی دلخواه صبر زیادی داشته باشید.

تعداد جلسات مزوتراپی مو

مزوترابی مو معمولا به این صورت انجام می‌گیرد که ابتدا شما 4 هفته پشت سر هم عمل مزوتراپی مو را انجام می‌دهید سپس هر 15 روز یکبار , بع 30 روز یکبار و بعد از هر 3 ماه یکبار جلسات تقویت مو را انجام بدهید.

نکته ‌ای که باید یادآوری کنم این است پروسه درمانی 6 جلسه اول برای همه یکسان است اما بسته به شرایط مو هر شخص جلسات بعدی آن به صورت ماهانه یا هفتگی ادامه پیدا می‌کند.

جهت تقویت مو علاوه بر مزوتراپی استفاده از مواد غذایی هم توصیه می‌شود که در مطلب دیگری در مجله PDE به این مواد غذایی خواهیم پرداخت.

امتیاز کاربران: 4.87 ( 3 رای)

نمایش بیشتر

رضا دهقان

رضا هستم فارغ التحصیل رشته IT علاقه مند به فوتبال و طراحی سایت و سئو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
به مشاوره نیاز دارید؟