خدمات پست PDE
آموزشتکنولوژی

نکاتی در مورد سئو که باید بدانید

سئو (SEO) چیست؟

بهینه سازی محتوا برای موتورهای جستجو یا SEO، عملی است برای بهبود محتوای وبسایت شما به گونه ای که از نظر خوانندگان و موتورهای جستجو مطلوب تر و در دسترس تر باشد.

سئو می تواند به کسب و کار و وبسایت شما کمک کند تا در خدمات و تجارتی که انجام می دهید بهتر دیده شوید، ترافیکی از کاربرانی که دنبال خدمات و اطلاعات کسب و کار شما هستند ایجاد کنید و به اهدافتان برسید .

چرا سئو مهم است؟

برای رسیدن به جواب موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • تا از 90 درصد از کل ترافیک اینترنت از طریق موتورهای جستجو انجام می شود بهرمند گردید .
  • بیش از 70٪ از ترافیک جستجو از جستجوهای اینترنتی بصورت ارگانیک می آید نه تبلیغات پولی، در حالی که فقط 30٪ از تبلیغات پولی (مانند SEM) بدست می آید.
  • ایجاد ترافیک بر روی سایت یکی از دغدغه‌های شرکت‌ها است که 66 درصد از کارشناسان دیجیتال مارکتینگ به این نکته اشاره می‌کنند که بهبود سئو و رشد حضور ارگانیک آن‌ها در موتور های جستجوگر به خصوص در  google از اولویت‌های بازاریابی و دیده شدن کسب و کار است.

چرا سئو برای شما مهم است؟ پاسخ کوتاه این است که مشتریان احتمالی شما شانسی برای یافتن شما در اینترنت با میلیون ها مطلب و سایت و حضور رقبای شما ندارند. اگر شما یک کسب و کار دارید، مشتریان شما باید آدرس URL سایت شما را بدانند و مستقیماً به وب سایت شما مراجعه کنند تا با شما تماس بگیرند یا خرید کنند.

موتورهای جستجو به عنوان دروازه ای در گستره وسیع اینترنت عمل می کنند و به افراد کمک می کنند آنچه را که در حال تحقیق هستند پیدا کنند. در نتیجه، شما باید محتوای وب خود را بهینه کنید تا به گوگل، بینگ و سایر موتورهای جستجو کمک کنید تا تا شما را بیابند و به مشتریان معرفی کنند. شما باید محتوایی را با دقت بسازید، که نه تنها برای خوانندگان شما، بلکه برای موتور های جستجو نیز که کاربران اینترنتی را برای شما می آورند جذاب باشد.

اما سئو فقط بهینه سازی محتوا و لینک هایی که مستقیماً در صفحه شما قرار دارند نیست. سئو مربوط به حضور دیجیتال شماست – نه تنها وبسایت شما. به همه عواملی که شامل موارد زیر است توجه کنید:

اکثر برندهای بزرگ می دانند سئو چیست. بسیاری از آنها گام‌های مهمی در راه سئو ارگانیک برداشته‌اند – و همچنان به انجام آن‌ها ادامه می‌دهند تا اطمینان حاصل کنند که در زیر پنج نتیجه جستجوی اول (یا بدتر از آن، زیر صفحه اول!) گم نمی‌شوند. اهداف این تلاش‌ها متنوع هستند، اما در نهایت، سئو به شما کمک می‌کند تا به یکی از اهداف اصلی سایت خود دست یابید: ترافیک بیشتری از کاربران هدف خود ایجاد کنید و آنها را به مشتری و مخاطب خود تبدیل کنید.

جایگاه صفر گوگل (Position Zero) چیست؟

شما هم حتما تابه‌حال در جستجوهای خود در گوگل به نتایجی برخورده‌اید که بالاتر از نتایج ارگانیک و بالاتر از لینک اول، رتبه‌بندی شده و به‌طور خلاصه، اطلاعات مورد نیازتان یا حداقل یک بخش مهم از آن‌ مطلب را به شما ارائه می‌کنند. این جایگاه، جایگاه صفر گوگل (Position Zero) نام دارد.

شرکت ها و کسب کار های خارجی و شرکت هایی ایرانی که به اهمیت سئو پی برده اند، ارزش قرار گیری در جایگاه صفر و لینک اول را به خوبی میدانند. آنها برای رسیدن به همچین جایگاهی بودجه و زمان تعیین میکنند تا اعتباری زیادی برای برند خود ایجاد کنند.

چگونه به موفقیت در سئو دست یابیم

چند حوزه منحصر به فرد وجود دارد که باید هنگام بهینه سازی محتوای خود برای موتورهای جستجو به آنها توجه کنید و از کارمند یا متخصص سئو خود آنها را پیگیری نماید:

تحقیق کلمات کلیدی: اساس استراتژی سئوی شما. کلمات کلیدی و عباراتی که افراد را به سمت سایت شما سوق می دهد چیست؟ موضوعات اصلی سایت خود را شناسایی کنید و سپس با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط، محتوایی پیرامون این موضوعات بسازید.

این را در نظر بگیرید، شما بهترین فرد هستید که بازار کسب و کارتان را میشناسید و به آن مسلط هستید. شما میدانید مخاطب و مشتری شما دنبال چه چیزی است و سلیقه آنها چیست. پس بهتر است کلمات کلیدی را که فکر می کنید مهم هستند را در اختیار متخصص سئوی خود قرار دهید.

بهینه سازی وب سایت: توجه داشته باشید فقط وبلاگ سایت شما نیست که توجه شما را به سئو می طلبد. هر صفحه فرود (لندینگ پیج)، صفحات محتوایی دیگر و سایر محتوای دیجیتال (ویدئو، پادکست، عکس های گالری، صفحه محصولات) نیز باید بهینه شود. از کارمندتان بخش سئو بخواهید حتما متن جایگزین و شرح تصاویر (کپشن و Alt) را وارد کند، شرایط و ضوابط را به‌روزرسانی کنند (انطباق با GDPR الزامی است)، و اطلاعات تماس کسب‌ و کارتان را درج نماید.

محتوای خود را سازگار با موبایل نگه دارید و سلامت وب سایت خود را نیز در نظر بگیرید. تغییر مسیرهای بیش از حد، لینک های شکسته، مشکلات ناوبری، اسکرول افقی یا سایر خطاها می تواند باعث شود موتورهای جستجو شما را جریمه کنند.

SEO tips you need to know
SEO tips you need to know

آدرس دامنه معتبر: محتوای خود را برای یک ثانیه فراموش کنید و به عملکرد وب سایت خود فکر کنید. آیا لینک های کافی از سایت های دیگر با اعتبار دامنه بالا دارید؟ چگونه می توانید بک لینک های بیشتری بدست آورید؟ ملاحظه کنید اگر سایت‌های هرزنامه به سایت شما پیوند داده شود، احتمالاً گوگل فرض می‌کند که سایت شما قابل اعتماد نیست. حتما از این مسئله جدی و مخرب جلوگیری کنید.

بهتر است به حرف محتوای خود را برای یک ثانیه فراموش کنید و به عملکرد وب سایت خود فکر کنید. آیا لینک های کافی از سایت های دیگر با اعتبار دامنه بالا دارید؟ چگونه می توانید بک لینک های بیشتری بدست آورید؟

ملاحظه کنید اگر سایت‌های هرزنامه به سایت شما پیوند داده شود، احتمالاً گوگل فرض می‌کند که سایت شما قابل اعتماد نیست. حتما از این مسئله جدی و مخرب جلوگیری کنید. بهتر است به حرف متخصص سئوی خود گوش دهید و در این زمینه طبق زمانبندی استراتژی که از قبل تعیین کرده اید بودجه تعیین کنید. میتوانید محتوای سایت خود را در سایت های معتبر خبری بصورت ریپورتاژ منتشر نمایید و یک بک لینک معتبر برای سایتتان دریافت نمایید.

استراتژی محتوا: این شعار امروزی به یک دلیل است: محتوا پادشاه است. آیا محتوای شما جالب، آموزنده، خوب نوشته شده و به خوبی طراحی شده است؟ آیا از کلمات کلیدی به درستی استفاده می کنید؟ مطمئنا اگر دیگران محتوای شما را به اشتراک بگذارند و به آن لینک دهند، این نشانه خوبی است که شما در مسیر درستی هستید.

استراتژی رسانه های اجتماعی: موتورهای جستجو شروع به توجه بیشتر به شبکه های اجتماعی شما کرده اند. آیا از آنها برای تبلیغ محتوای شما استفاده می شود؟ آیا ترافیکی از روی شبکه های اجتماعی روی سایت شما ایجاد میشود؟

اندازه گیری، گزارش، بهبود: سئو یک نوع معامله یکباره نیست. آیا به طور منظم سایت خود را بررسی می کنید تا مطمئن شوید که بهینه شده است؟ در چه زمینه‌هایی خوب کار می‌کنید و در کجا عقب هستید؟ آیا با ابزار های آمارگیر بازدید کاربران آشنایی دارید.

 

امتیاز کاربران: اولین نفری باشید که امتیاز می دهد!

نمایش بیشتر

دانیال یوسفی

از وقتی وارد دنیای کامپیوتر شدم با انگشتام میلیون ها کیلومتر اسکرول کردم تا هر روز چیز های جدیدتری کشف کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
به مشاوره نیاز دارید؟