خدمات پست PDE
آموزشتکنولوژی

همه چیز در مورد نرم افزار Adobe Illustrator

ایلوستریتور (Illustrator) چیست؟

نرم افزار ایلاستریتور نرم افزاری گرافیکی است که با استفاده از زبان C++ نوشته و طراحی شده که توسط شرکت ادوبی (Adobe) ساخته شده. با استفاده از این نرم افزار میتوان فایل های گرافیکی طراحی و خلق کرد ، این نرم افزار از سیستم برداری استفاده میکند که بسیاری از لوگو ها پوستر ها و آیکون ها توسط این نرم افزار طراحی میشوند.

تاریخچه Adobe Illustrator

بد نیست کمی راجع به تاریخچه ایلوستریتور هم چیزهایی بدانیم. برنامه ایلوستریتور در سال 1987 توسط شرکت Adobe طراحی و ارائه شد که در تایم فریم های مشخص آپدیت شد و این بروز رسانی ها همچنان ادامه دارد جالب است بدانید که این نرم افزار در حال حاضر از بالاترین سطح محبوبیت از نظر کاربران شرکت  Adobe در زمینه یطراحی لوگو ، وکتور و . . . برخوردار است و این نرم افزار درست 3 سال قبل از برنامه فتوشاپ ساخته شده که نسبت به این نرم افزار قدمت بیشتری دارد.ایلاستریتور در برحسب معادلات ریاضی، شکل ها را پردازش میکند.

در نسخه دوم ارائه شده از این نرم افزار که دارای ایرادات بسیار زیادی بود باعث شد که آپدیت های چهارم و پنجم و ششم این نرم افزار به سرعت ارائه شود ، در سال 1996 و در ششمین اپدیت ایلوستریتور تغییرات اساسی و زیادی در نرم افزار ایجاد شد که بتواند با رقبای خود رقابت کند و یکی از این کار ها اضافه کردن و پشتیبانی از فونت تروتایپ یعنی همین فونت هایی که بر روی ویندوز ازشون استفاده میکنیم ، بود. دیگر ویژگی قابل بحث این برنامه که در همان بروز رسانی اضافه شد قابلیت  Plugin  و اضافه کردن آن به نرم افزار ایلاستریتور بود که توانایی نرم افزار را به شدت افزایش داد.

آپدیت 7 نرم افزار را به صورت انحصاری و تمرکزی روی وب و خروجی گرفتن برای وبسایت ارائه داد و با استفاده از شرکت های کمکی برای طراحان سایت پلاپین هایی طراحی کرد که از هر برنامه دیگری بی نیاز باشند و این کار بتعث عبور این نرم افزار از سایر رقبای خود شد. در سیزدهمین آپدیت نرم افزار ایلاستریتور دچار تغییرات بصری در رنگ شد که در این به روز رسانی بود که رنگ های جذاب نارنجی به ایلوستریتور و آبی به ادوبی فتوشاپ رسید.

چهاردمین دوره بروز رسانی ایلاستریتور در سال 2008 دست خوش تغییرات رابط کاربری و راحت تر شدن فضای کار برای کاربر بود و در این آپدیت کار با قسمت Layers  بسیار آسان شد. تا الان 24 نسخه از این نرم افزار ارائه شده است که شرکت ادوبی در نظر دارد در آینده از هوش مصتوعی در این برنامه استفاده کند که بنظر اتفاق بزرگی در حرفه ی گرافیک خواهد بود.

آموزش ایلاسترتور
آموزش ایلاسترتور

کاربرد ایلوستریتور در چیست؟

ایلاستریتور چه کاربردهایی دارد؟ اگر بخواهیم راجع به اینکه این نرم افزار در چه زمینه هایی کاربرد دارد و استفاده میشود صحبت کنیم ، در طراحی انواع بنر مثل تبلیغاتی ، طراحی چاپ بر روی قاب موبایل و لباس و پیکسل و استیکر و خیلی موارد دیگر ، نقاشی دیجیتال و طراحی لوگو که اصلی ترین خروجی های این نرم افزار است ، طراحی موشن گرافیک و طراحی هایلایت های اینستاگرام و استوری و جلد کتاب ها، با این برنامه میتونید انواع آیکون ها را طراحی کنید و اینفوگرافیک انجام بدید، با گذراندن دوره آموزش میتونید فونت طراحی کنید و در کنار همه این ها شما طراح کارت ویزیت ، بروشور ، سربرگ ، انواع منو ها و خیلی چیز های دیگر باشد.

مدت زمان یادگیری ایلوستریتور چقدر است؟

چقدر یادگیری ایلاستریتور زمان می برد؟ به طور تقریبی مدت زمان یادگیری بستگی به میزان تمرین و تلاش برای پیشرفت در این زمینه دارد، بطور معمول دوره های آموزشی این نرم افزار تقریبا تو بازه 5 تا 10 ساعت میباشد حالا بعضا کمتر یا بیشتر اما باید این را بدانید که این زمان برای حرفه ای شدن و وارد شدن به بازار کار کافی نبوده و به تلاش بسیار نیاز دارد تا بازخورد بهتر و بیشتری بگیرید این زمان به طور تقریبی میتواند بین 4 تا 5 هفته باشد.

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)

نمایش بیشتر

دانیال یوسفی

از وقتی وارد دنیای کامپیوتر شدم با انگشتام میلیون ها کیلومتر اسکرول کردم تا هر روز چیز های جدیدتری کشف کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
به مشاوره نیاز دارید؟